Nu är det nytt år med nya möjligheter. När det kommer till den digitala utvecklingen så sker det ständigt förändringar och då gäller det att man håller koll på vad som gäller. Inför varje år kommer även olika summeringar av vad man ska tänka på och vad man bör hålla koll på, så även detta år. 

953979-marketingAllt finns och bör finnas online, oavsett om man på batteriexperten.com snabbt vill ha batterier eller om man vill boka sin livs resa. Vad som även är bra är att allt sker snabbare och snabbare och ständigt så kommer det nya uppdateringar och nya finesser man kan haka på. Nu har tidningen Resumé tagit fram tio mobiltrender som man bör hålla koll på för att vara uppdaterad.

Trenderna

I artikeln går det att läsa att röstsök kommer bli allt mer vanligt och att man kommer att gå från mobila webbläsare till applikationer och att det är i apparna som det kommer bli allt mer vanligt att använda sin röst. Vad man även pratar mycket om är hur man ska kringgå ad blocks och att då Native ads kan vara lösningen, om detta skriver Resumé följande:

”Native passar den redaktionella miljön både till form och funktion. På det sätt som annonsformatet syns kringgås den ökade användningen av ad blockers. Varumärken måste bedöma vilka förändringar de behöver göra för att skapa en kreativ process där native advertising får en nyckelroll.”

Man kan även se att varumärken nu pratar med med emojis i sin kommunikation och att sociala medier ökar där man snabbt får respons från varumärkena.

Som sagt så kommer 2016 att bjuda på ett mycket spännande år, så det gäller att hänga med och hoppa på alla spännande tåg som går, och för mer nyheter finns även Dagensmedia samt även Komm som är branschorganisationen för byråer där man kan läsa om det senaste.